nieuws

Vloeren voor campus

bouwbreed

Van Wijnen Oost legt VBI-kanaalplaatvloeren in het vergadercentrum op de Achmea Campus in Apeldoorn. Het vergadercentrum is constructief de ingewikkeldste van de vijf gebouwen die Van Wijnen neerzet op het terrein aan de rand van de Veluwe. In het ontwerp lopen verschillende bouwlagen in elkaar over. De bouw van het vergadercentrum is in januari begonnen. […]

Van Wijnen Oost legt VBI-kanaalplaatvloeren in het vergadercentrum op de Achmea Campus in Apeldoorn. Het vergadercentrum is constructief de ingewikkeldste van de vijf gebouwen die Van Wijnen neerzet op het terrein aan de rand van de Veluwe. In het ontwerp lopen verschillende bouwlagen in elkaar over. De bouw van het vergadercentrum is in januari begonnen. De oplevering staat gepland in september 2012. Op de achtergrond staat het Bosgebouw, dat net zijn hoogste punt heeft bereikt. In totaal realiseert Van Wijnen in opdracht van Achmea 60.000 vierkante meter kantooroppervlak. Het ontwerp is van de hand van Marc a Campo van HMADP Architecten. Eind 2012 is de hele campus in gebruik genomen. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel