nieuws

vinci kort

bouwbreed

Winst Vinci stijgt met 11 procent tot 1,78 miljard Vinci heeft zijn winst in 2010 met 11 procent zien stijgen tot 1,78 miljard euro. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het Franse bouwconcern. Afgelopen jaar zette Vinci 33,4 miljard euro om, een stijging van 8,6 procent. Het vierde kwartaal was op papier het meest succesvol. […]

Winst Vinci stijgt met 11 procent tot 1,78 miljard

Vinci heeft zijn winst in 2010 met 11 procent zien stijgen tot 1,78 miljard euro. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het Franse bouwconcern.

Afgelopen jaar zette Vinci 33,4 miljard euro om, een stijging van 8,6 procent. Het vierde kwartaal was op papier het meest succesvol. Overnames van locatiebeheerder Faceo en technisch dienstverlener Cegelec resulteerde in het vierde kwartaal in een omzetstijging van 15 procent.

Vinci is het jaar gestart met 25,9 miljard euro aan opdrachten in portefeuille, 15 procent meer dan een jaar eerder. De bouwer hoopt in 2011 op een omzetgroei van minstens 5 procent.

Reageer op dit artikel