nieuws

Software ondersteunt snelle renovatie

bouwbreed

Kraan Bouwcomputing heeft een computerprogramma ontwikkeld voor de grootschalige renovatiemarkt: Probis Renovatie. De software voorziet in een koude en een warme opname van de bestaande situatie. De koude opname vindt plaats op kantoor en leidt tot een referentieplan. Vervolgens wordt met een tablet pc huis-aan-huis de warme opname verricht, zodat per woning bekend wordt welke […]

Kraan Bouwcomputing heeft een computerprogramma ontwikkeld voor de grootschalige renovatiemarkt: Probis Renovatie.

De software voorziet in een koude en een warme opname van de bestaande situatie. De koude opname vindt plaats op kantoor en leidt tot een referentieplan. Vervolgens wordt met een tablet pc huis-aan-huis de warme opname verricht, zodat per woning bekend wordt welke delen van het plan moeten worden uitgevoerd.

Het programma past meteen de prijs van de renovatie aan. Bovendien heeft Kraan Bouwcomputing samen met BAM Woningbouw de planning van de renovatie gestroomlijnd. Bewoners moeten immers zo snel mogelijk kunnen terugkeren naar hun gerenoveerde huis. Volgens een woordvoerder van Kraan Bouwcomputing kan de planning weken worden ingekort door toepassing van Probis Renovatie.

Alle werkzaamheden sluiten namelijk optimaal op elkaar aan. De software omvat het volledige renovatieproces van calculatie tot en met factuur.

Reageer op dit artikel