nieuws

Renson zoekt meer contact met architecten

bouwbreed

-Renson wil meer samenwerken met architecten en ontwerpers. De Belgische fabrikant denkt zo zijn ventilatiesystemen en zonweringen beter in projecten te kunnen inpassen. Twee voorbeelden van opdrachtwerk voor architecten stelt de producent voor in de nieuwe editie van zijn referentieboek. Eén van die projecten is het Dienstencentrum Almere. Renson ontwikkelde er met Inbo Architecten speciale […]

-Renson wil meer samenwerken met architecten en ontwerpers. De Belgische fabrikant denkt zo zijn ventilatiesystemen en zonweringen beter in projecten te kunnen inpassen. Twee voorbeelden van opdrachtwerk voor architecten stelt de producent voor in de nieuwe editie van zijn referentieboek. Eén van die projecten is het Dienstencentrum Almere. Renson ontwikkelde er met Inbo Architecten speciale beugels voor om zijn zonneschermen van het type Fixscreen mee te bevestigen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels