nieuws

Legrand biedt nieuwe behuizing voor utiliteit

bouwbreed

Legrand Nederland stelt zijn nieuwe behuizingen voor van de serie XL3 125. Deze behuizingen hebben een modulair chassis. Dat is zonder gereedschap te kantelen en los te maken, net als de DIN-rails, de kabelinvoerplaat en de aardgeleider. Een DIN-rail kan worden vervangen door een geperforeerde montageplaat. In de behuizing passen dan ook niet-modulaire componenten. Die […]

Legrand Nederland stelt zijn nieuwe behuizingen voor van de serie XL3 125. Deze behuizingen hebben een modulair chassis. Dat is zonder gereedschap te kantelen en los te maken, net als de DIN-rails, de kabelinvoerplaat en de aardgeleider. Een DIN-rail kan worden vervangen door een geperforeerde montageplaat. In de behuizing passen dan ook niet-modulaire componenten. Die worden na de montage afgedekt met een gesloten montageplaat. In de zijkant van de behuizing zitten uitbreekpoorten voor Legrands Mosaïc-schakelmateriaal. De XL3 125 is geschikt voor stroomsterktes tot 125 ampère. De leverancier uit Boxtel adviseert de behuizingen als onder meer onderverdeler in de utiliteit.

Reageer op dit artikel