nieuws

Haagse Megastores op de schop

bouwbreed

Megastores in het Haagse Laakkwartier gaat op de schop. De komst van ‘een Nederlandse Ikea’ en ruimte voor kleinere winkels moeten het kwakkelende winkelcentrum uit het slop trekken.

De maatregelen zijn nodig om de leegstand tegen te gaan. “Op dit moment is zo’n 5 procent van de winkelruimten niet bezet”, zegt Huub Elders van SCM Property Management, de centrummanager van Megastores. “De laatste maanden zijn er diverse nieuwe huurcontracten getekend.”
In een poging het tij te keren wordt het winkelaanbod thematisch ingericht. “We gaan de Megastore splitsen in drie delen. Er komen clusters met woonwinkels, funshopping en de dagelijkse boodschappen.” Met het project zijn volgens Elders enkele tientallen miljoenen gemoeid.

Reageer op dit artikel