nieuws

Evenemententerrein voorzien van asfalt

bouwbreed Premium

Dura Vermeer Infrastructuur Noord West heeft in opdracht van de gemeente Almere het evenemententerrein Esplanade in Almere van asfalt voorzien. Tot nu toe was het terrein onbestraat en veroorzaakte het gebruik veel stof. Injecties van de grond met waterglas hebben daar geen verbetering in gebracht. Dura Vermeer Infrastructuur heeft in minder dan anderhalve week het […]

Dura Vermeer Infrastructuur Noord West heeft in opdracht van de gemeente Almere het evenemententerrein Esplanade in Almere van asfalt voorzien. Tot nu toe was het terrein onbestraat en veroorzaakte het gebruik veel stof. Injecties van de grond met waterglas hebben daar geen verbetering in gebracht. Dura Vermeer Infrastructuur heeft in minder dan anderhalve week het gehele terrein geasfalteerd. Op verzoek van de gemeente is gebruikgemaakt van een mengsel met een lichte kleur.

Reageer op dit artikel