nieuws

eemshaven

bouwbreed

RWE legt bouw Eemshaven dag stil Het werk aan de elektriciteitscentrale van Essent/RWE in Eemshaven is donderdag voor een deel stilgelegd. Duizend bouwvakkers kregen de veiligheidsinstructies nog eens uitgelegd. De overige 400 werknemers werkten gewoon door. “We hebben de laatste tijd te veel ongelukken op de bouwplaats gehad”, zegt Jeroen Brouwers, woordvoerder van Essent. “Daarom […]

RWE legt bouw Eemshaven dag stil

Het werk aan de elektriciteitscentrale van Essent/RWE in Eemshaven is donderdag voor een deel stilgelegd. Duizend bouwvakkers kregen de veiligheidsinstructies nog eens uitgelegd. De overige 400 werknemers werkten gewoon door. “We hebben de laatste tijd te veel ongelukken op de bouwplaats gehad”, zegt Jeroen Brouwers, woordvoerder van Essent. “Daarom vonden we het nodig om de bouwvakkers die het gevaarlijkste werk doen een veiligheidsupdate te geven.”

Sinds mei vorig jaar vond een zestal ongelukken plaats in de Eemshaven, waarvan één met dodelijke afloop.

In de Eemshaven bouwt RWE Technology, het bouwbedrijf van de energiemaatschappij, met 1400 werknemers aan een elektriciteitscentrale.

Reageer op dit artikel