nieuws

Cobouw achter slot

bouwbreed Premium

De portal voor de bouw, www.cobouw.nl, kent vanaf vandaag twee soorten nieuwsberichten: korte berichtjes op ‘teletekstlengte’ die voor iedereen gratis zijn te lezen en het uitgebreide nieuws, de achtergrondverhalen, duiding, analyse, opinie, interviews en reportages die u kent uit dagblad Cobouw.

Deze krantenverhalen gaan vanaf nu op internet direct achter slot en grendel. Voor abonnees van Cobouw – op het Dagblad of het Online Abonnement – is dit dagbladgoud toegankelijk via een unieke persoonlijke login. Deze login is de afgelopen week per brief toegestuurd. Met gebruikersnaam en wachtwoord heeft u online toegang tot al het nieuws van vandaag, het nieuwsarchief, aanbestedingen en uitslagen, de laatste economische en marktontwikkelingen. Daarnaast heeft u met gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot specifieke vakinformatie, commerciële informatie over bouwprojecten en nog veel meer onmisbare informatie voor bouwprofessionals.

Cobouwapp

Heeft u een iPad of iPhone, dan kunt u onze Cobouwapp downloaden uit de iTunes appstore. Door in de app op het sleuteltje te tikken, kunt u ook hier uw logingegevens invullen. Zo kunt u elke ochtend vanaf zes uur Cobouw op uw iPad of iPhone lezen. Niet abonnees blijven via de app de hele dag door op de hoogte van het laatste bouwnieuws.

Informatie over login

Wie niet is ingelogd op de website ziet vanaf nu achter de krantenartikelen een plaatje van een slotje afgebeeld. Logt u in dan verdwijnen de slotjes. Heeft u de login niet ontvangen in de afgelopen week of kunt u de brief niet vinden? Onze klantenservice helpt u graag: 070-378 98 80. Bent u nog geen abonnee, maar wilt u ook toegang tot al het nieuws van Cobouw? Kijk dan hier voor onze unieke aanbiedingen: /abonneren.

Rogier Rijkers, hoofdredacteur Cobouw.

Reageer op dit artikel