nieuws

Boek toont ontwerp Leidsche Rijn Park

bouwbreed

Het ontwerp van Leidsche Rijn Park is in boekvorm gepubliceerd door uitgeverij Blauwdruk.

De voorziening is ontworpen door West 8 landschaparchitecten. Het krijgt onder meer een pergola met een hoogte van zes meter en een 3,5 kilometer lange betonnen rand met honingraatmotief, die een grote binnentuin omsluit.

De gemeente Utrecht trekt twee miljoen euro uit voor de aanleg van het park dat midden in de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn komt te liggen.  Naast de subsidie van de gemeente Utrecht komt ook het EU programma Kansen voor West over de brug met een bijdrage van acht ton.

Meer informatie over het boek Leidsche Rijn Park, Ontwerp en realisatie van een uniek stadspark is te vinden op de website van uitgeverij Blauwdruk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels