nieuws

BAM-topman krijgt ruim zes ton aan vertrekbonus

bouwbreed

BAM-topman krijgt ruim zes ton aan vertrekbonus

BAM-topman Joop van Oosten krijgt bij zijn vertrek eind deze week een bonus van 610.000 euro mee.

De voormalig bestuursvoorzitter van Nederlands grootste bouwonderneming krijgt het bedrag – gelijk aan één keer zijn jaarsalaris – als dank voor bewezen diensten. Van Oosten heeft er bijna 35 jaar op zitten bij BAM; de laatste vijf jaar was hij aanvoerder van de raad van bestuur.

Donderdag eindigt het dienstverband van de 62-jarige bestuurder. Hij vertrekt twee jaar eerder dan was gepland. Mede om die reden noemt de raad van commissarissen van het bouwbedrijf de uitkering “redelijk en billijk”.

Lees hier meer over de vertrekbonus van Joop van Oosten!

Weten hoe het zit met de bonussen bij Ballast en Heijmans? Lees dan hier meer over het onderzoek van Cobouw naar de beloningen in de bouwnijverheid!

Reageer op dit artikel