nieuws

AWB monteert extra grote wisselaar in ketel

bouwbreed

Ketelbouwer AWB levert met zijn ThermoElegance 6 Advance een modulerend HR-toestel met een extra grote roestvaststalen platenwisselaar. De 6 staat voor de comfortklasse. Warm sanitair water wordt gebufferd in twee tanks van elk 21 liter. De HR107-ketel levert 23 liter warm water per minuut, doordat de ketel in combinatie met de wisselaar op hetzelfde moment […]

Ketelbouwer AWB levert met zijn ThermoElegance 6 Advance een modulerend HR-toestel met een extra grote roestvaststalen platenwisselaar. De 6 staat voor de comfortklasse. Warm sanitair water wordt gebufferd in twee tanks van elk 21 liter. De HR107-ketel levert 23 liter warm water per minuut, doordat de ketel in combinatie met de wisselaar op hetzelfde moment water levert als de twee buffertanks. Met een vermogen van 35,7 kilowatt levert het toestel elke minuut 18,5 liter water van 40 graden Celsius of 10,2 liter water van 60 graden Celsius. De ThermoElegance 6 Advance is te combineren met AWB’s GeniaHybrid en het zonneboilersysteem van de Helmondse ketelbouwer.

Reageer op dit artikel