nieuws

Volker Wessels in gesprek met Midreth

bouwbreed

Volker Wessels wil alle projecten van het noodlijdende Midreth overnemen. Vandaag voert het Rotterdamse bouwconcern gesprekken daarover met de bewindvoerders van het Mijdrechtse aannemer.

Midreth moest ruim een week geleden surseance van betaling aanvragen vanwege betalingsproblemen. Sindsdien werken de bewindvoerders hard aan de toekomst van de bouwer. Zij opteren voor een overname van alle projecten door een partij. Mocht de deal met Volker Wessels echter mislukken, dan wordt overgeschakeld naar plan b: het verkopen van de afzonderlijke bouwprojecten van Midreth. Of het bouwbedrijf zelf nog voort blijft bestaan, is vooralsnog onduidelijk. Dit weekeinde verwachten bewindvoerders Marie-José Cools en Frank Somers uitsluitsel te geven over de vervolgstappen.

Reageer op dit artikel