nieuws

Vernieuwde opleggingen

bouwbreed

Met een speelruimte van 10 millimeter plaatsen medewerkers van Maurer Söhne Holland uit Culemborg een gerenoveerde oplegging onder de brug Katerveer 2 in de A28 over de IJssel bij Zwolle. In opdracht van BAM, die voor Rijkswaterstaat de A28 tussen Zwolle en Meppel bij Zwolle verbreedt, worden in totaal 28 opleggingen aan beide zijden van […]

Met een speelruimte van 10 millimeter plaatsen medewerkers van Maurer Söhne Holland uit Culemborg een gerenoveerde oplegging onder de brug Katerveer 2 in de A28 over de IJssel bij Zwolle. In opdracht van BAM, die voor Rijkswaterstaat de A28 tussen Zwolle en Meppel bij Zwolle verbreedt, worden in totaal 28 opleggingen aan beide zijden van de rivier vernieuwd. Voor het optillen van elk brugdek, dat 5500 ton zwaar is, worden in totaal achttien vijzels met elk een kracht van 310 ton gebruikt. Het verkeer kan tijdens de werkzaamheden gewoon blijven rijden. Foto: Alex J. de Haan

Reageer op dit artikel