nieuws

Utrecht trekt miljoenen uit voor elektrisch vervoer

bouwbreed

Driehonderd oplaadpunten, standplaatsen voor elektrische taxi’s, een elektrische afvalboot en, als het even kan, een burgemeester die zich laat rijden in een elektrische dienstauto: de stad Utrecht trekt circa acht miljoen euro uit om deze (en andere) plannen, die staan beschreven in het Actieplan Schoon Vervoer, tussen nu en 2014 uit te voeren. Nog dit […]

Driehonderd oplaadpunten, standplaatsen voor elektrische taxi’s, een elektrische afvalboot en, als het even kan, een burgemeester die zich laat rijden in een elektrische dienstauto: de stad Utrecht trekt circa acht miljoen euro uit om deze (en andere) plannen, die staan beschreven in het Actieplan Schoon Vervoer, tussen nu en 2014 uit te voeren. Nog dit jaar moeten er in 200 oplaadpunten staan. Op cruciale plekken: sowieso bij parkeergarages, standplaatsen van taxi’s en het station.

Reageer op dit artikel