nieuws

Kunststof rol voorkomt schade door hoogwerker

bouwbreed

De XL Safety Bumper voorkomt dat hoogwerkers gevels beschadigen. Invent Trade uit Almere ontwikkelde dit kunststof product uit zijn steigerbumper. De laatste heeft de vorm van een dikke schijf die op onder meer de hoeken van rolsteigers wordt bevestigd. De nieuwe variant heeft de vorm van een rol die bijvoorbeeld op de horizontale leunstang of […]

De XL Safety Bumper voorkomt dat hoogwerkers gevels beschadigen. Invent Trade uit Almere ontwikkelde dit kunststof product uit zijn steigerbumper. De laatste heeft de vorm van een dikke schijf die op onder meer de hoeken van rolsteigers wordt bevestigd.

De nieuwe variant heeft de vorm van een rol die bijvoorbeeld op de horizontale leunstang of de verticale steunstang van de hoogwerkerbak wordt aangebracht. De XL Safety Bumper heeft hetzelfde profiel als de steigerbumper maar komt in een stevigere en robuustere uitvoering. De rol voorkomt schade aan gevel, glaswerk en kozijnen en zorgt ervoor dat de handen van de steigerwerkers niet bekneld raken.

Reageer op dit artikel