nieuws

Hoedemakers en Van Erk de beste

bouwbreed

Adriaan van Erk en aannemerij P. Hoedemakers zijn uitgeroepen tot meest klantgerichte bouwers van Nederland. Van Erk uit Bergambacht scoort in de categorie grote bedrijven. De Rosmalense aannemer Hoedemakers verwierf de meeste punten onder de bouwers tot vijftig woningen. Zowel Hoedemakers als Van Erk wint de prijs voor de derde keer. > pagina 8: ‘Geen […]

Adriaan van Erk en aannemerij P. Hoedemakers zijn uitgeroepen tot meest klantgerichte bouwers van Nederland. Van Erk uit Bergambacht scoort in de categorie grote bedrijven. De Rosmalense aannemer Hoedemakers verwierf de meeste punten onder de bouwers tot vijftig woningen. Zowel Hoedemakers als Van Erk wint de prijs voor de derde keer.

> pagina 8: ‘Geen mens wil wonen in een huis met gezeur’

Reageer op dit artikel