nieuws

Eerste certificaten rijksprojectmanagers

bouwbreed Premium

De eerste twaalf rijks­projectmanagers zijn afgestudeerd. De ervaren projectmanagers hebben een intensief programma gevolgd van twee jaar bij de Rijks Projectacademie. Zij zijn al in dienst bij Rijkswaterstaat, Rijksgebouwensdienst of ProRail. Achterliggend idee is dat de opleiding helpt de duizendpoot zich breder te ontwikkelen: een moderne projectmanager is zowel communicatief als technisch vaardig en heeft […]

De eerste twaalf rijks­projectmanagers zijn afgestudeerd. De ervaren projectmanagers hebben een intensief programma gevolgd van twee jaar bij de Rijks Projectacademie. Zij zijn al in dienst bij Rijkswaterstaat, Rijksgebouwensdienst of ProRail.

Achterliggend idee is dat de opleiding helpt de duizendpoot zich breder te ontwikkelen: een moderne projectmanager is zowel communicatief als technisch vaardig en heeft ook nog verstand van budgetten, risico’s en politiek.

Inmiddels is een tweede lichting aan de opleiding begonnen.

Reageer op dit artikel