nieuws

certificaten over 15 2

bouwbreed

Groeneveld Industriële Reiniging BVWerkendam Veiligheidssysteem VCA* versie 2008/5.1 Het uitvoeren van industriële reiniging 21 december 2010 Aboma Certificering bv Unsal Infratechniek BV Barendrecht Veiligheidssysteem BTR versie 2004 Het werken binnen de risicogebieden railinfrastructuur 12 december 2010 Aboma Certificering bv Unsal Infratechniek BVBarendrecht Kwaliteitssysteem CKB versie 2009 Uitvoeren van werkzaamheden in de ondergrondse infrastructuur 12 december […]

Groeneveld Industriële Reiniging BVWerkendam

Veiligheidssysteem

VCA* versie 2008/5.1

Het uitvoeren van industriële reiniging

21 december 2010

Aboma Certificering bv

Unsal Infratechniek BV

Barendrecht

Veiligheidssysteem

BTR versie 2004

Het werken binnen de risicogebieden railinfrastructuur

12 december 2010

Aboma Certificering bv

Unsal Infratechniek BVBarendrecht

Kwaliteitssysteem

CKB versie 2009

Uitvoeren van werkzaamheden in de ondergrondse infrastructuur

12 december 2010

Aboma Certificering bv

VOF Jaap Boeter KraanverhuurMiddelharnis

Veiligheidssysteem

VCA* versie 2008/5.1

Het uitvoeren van verticaal en horizontaal transport met behulp van mobiele kranen en vrachtauto’s met autolaadkraan

15 december 2010

Aboma Certificering bv

Onderdelen van de E.B.J. Lammerink Holding

Veiligheidsbeheersing

VCA**(2008/5.1)

Boensma Brandbeveiliging BV

Het controleren, keuren, onderhouden en vervangen van brandblusapparatuur

(Nace code: 45,34)

Datum uitgifte: 25-01-2011

Geldig tot: 25-01-2014

Lammerink Installatiebedrijf BV

Het installeren en opleveren van technieken op het gebied vanwerktuigbouw, luchtbehandeling, sanitairtechniek, lood- en zinkwerk, elektrotechniek, zwakstroominstallaties, het keuren van elektrisch gereedschap, koeltechniek, gasdistributiesystemen, regeltechniek, zwembadtechniek, data-telecommunicatie, beveiligingsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, noodverlichting en service en onderhoud in de woningbouw, utiliteit en industrie

(Nace code: 45,34)

Datum uitgifte: 25-01-2011

Geldig tot: 25-01-2014

Lammerink Installatiebedrijf Amersfoort BVHet installeren en opleveren van technieken op het gebied vanwerktuigbouw, luchtbehandeling, sanitairtechniek, lood- en zinkwerk, elektrotechniek, zwakstroominstallaties, het keuren van elektrisch gereedschap, koeltechniek, gasdistributiesystemen, regeltechniek, zwembadtechniek, data-telecommunicatie, beveiligingsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, noodverlichting en service en onderhoud in de woningbouw, utiliteit en industrie

(Nace code: 45,34)

Datum uitgifte: 25-01-2011

Geldig tot: 25-01-2014

Lammerink Installatiebedrijf Noord BV

Het installeren en opleveren van technieken op het gebied vanwerktuigbouw, luchtbehandeling, sanitairtechniek, lood- en zinkwerk, elektrotechniek, zwakstroominstallaties, het keuren van elektrisch gereedschap, koeltechniek, gasdistributiesystemen, regeltechniek, zwembadtechniek, data-telecommunicatie, beveiligingsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, noodverlichting en service en onderhoud in de woningbouw, utiliteit en industrie

(Nace code: 45,34)

Datum uitgifte: 13-02-2011

Geldig tot: 13-02-2014

Lammerink Telematica BV

Het installeren en opleveren van technieken op het gebied van data-telecommunicatie, beveiligingsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, noodverlichting en service en onderhoud in de woningbouw, utiliteit en industrie

(Nace code: 45,34)

Datum uitgifte: 25-01-2011

Geldig tot: 25-01-2014

Lammerink Beveiligingstechnieken BV

Het installeren en opleveren van technieken op het gebied van data-

telecommunicatie, beveiligingsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, noodverlichting en service en onderhoud in de woningbouw, utiliteit en industrie

(Nace code: 45,34)

Datum uitgifte: 25-01-2011

Geldig tot: 25-01-2014

Lammerink Installatiebedrijf Amersfoort BV

Het installeren en opleveren van

technieken op het gebied vanwerktuigbouw, luchtbehandeling, sanitairtechniek, lood- en zinkwerk, elektrotechniek, zwakstroominstallaties, het keuren van elektrisch gereedschap, koeltechniek, gasdistributiesystemen, regeltechniek, zwembadtechniek, data-telecommunicatie, beveiligingsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, noodverlichting en service en onderhoud in de woningbouw, utiliteit en industrie

(Nace code: 45,34)

Datum uitgifte: 25-01-2011

Geldig tot: 25-01-2014

TÜV Nederland

Meiling Meesterschilders BVPutten

Veiligheidsbeheersing

VCA*(2008/5.1)

Schilder- en glaswerkzaamheden zowel binnen als buiten op een zakelijke en particuliere markt. Het spuiten van diverse materialen voor een zakelijke en particuliere markt

(Nace code: 45,44)

Datum uitgifte: 17-12-2010

Geldig tot: 13-12-2013

TÜV Nederland

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels