nieuws

Arnhemhal op Papendal moet mei 2012 klaar zijn

bouwbreed

De bouw van de Arnhemhal, een trainingshal op sportcentrum Papendal, begint in april en moet in mei 2012 klaar zijn. De hal gaat 15 miljoen euro kosten. Arnhem, Rijk, sportbonden en bedrijfsleven dragen ook bij. De provincie betaalt de helft omdat zij de hal een grote rol ziet spelen bij het realiseren van de Olympische […]

De bouw van de Arnhemhal, een trainingshal op sportcentrum Papendal, begint in april en moet in mei 2012 klaar zijn. De hal gaat 15 miljoen euro kosten. Arnhem, Rijk, sportbonden en bedrijfsleven dragen ook bij. De provincie betaalt de helft omdat zij de hal een grote rol ziet spelen bij het realiseren van de Olympische ambities van Nederland voor 2028. Het geld kwam er om de bouw door de crisis te helpen. “Zeker zo belangrijk is een forse bijdrage aan de topsport”, aldus gedeputeerde Hans Esmeijer.

Reageer op dit artikel