nieuws

Legrand maakt montage lasdoos makkelijker

bouwbreed

Lasdozen kunnen eenvoudig, snel en zonder schroeven worden gemonteerd op Cablofil-draadgoten, belooft Legrand Nederland. De elektrotechnisch toeleverancier levert een adapter waarop zijn lasdozen van het type Plexo passen. Installateurs kunnen de adapter aan de zij- en onderkant monteren van de Cablofil goten CF30, 54 en 105. De adapter is bedoeld voor grijze en witte Plexo-lasdozen […]

Lasdozen kunnen eenvoudig, snel en zonder schroeven worden gemonteerd op Cablofil-draadgoten, belooft Legrand Nederland. De elektrotechnisch toeleverancier levert een adapter waarop zijn lasdozen van het type Plexo passen. Installateurs kunnen de adapter aan de zij- en onderkant monteren van de Cablofil goten CF30, 54 en 105. De adapter is bedoeld voor grijze en witte Plexo-lasdozen van 80 bij 80 millimeter en 105 bij 105 millimeter.

Reageer op dit artikel