nieuws

Afgebroken contragewicht verplettert man

bouwbreed

Een 60-jarige man is in Hardenberg om het leven gekomen bij onderhoudswerk aan ‘materieel’. De politieregio IJssellanden kon geen precieze details geven over de machine. Duidelijk is wel dat de Coevordenaar verpletterd is door een contragewicht dat volgens de politie tijdens het werk van de machine is afgebroken. De man werkte op het terrein van […]

Een 60-jarige man is in Hardenberg om het leven gekomen bij onderhoudswerk aan ‘materieel’. De politieregio IJssellanden kon geen precieze details geven over de machine. Duidelijk is wel dat de Coevordenaar verpletterd is door een contragewicht dat volgens de politie tijdens het werk van de machine is afgebroken. De man werkte op het terrein van een bedrijf aan de Noorwegenstraat.

Reageer op dit artikel