nieuws

Sms laat weten of beton in aantocht of laat is

bouwbreed

Jonker Elektrotechnische Bedrijfsautomatisering introduceert een sms-dienst voor het informeren van de uitvoerder over de levering van betonmortel


De dienst maakt deel uit van tClick, een verzameling software voor de betonmortelindustrie. De software sluit aan op de processen in de betonmortelfabriek en genereert rapporten voor het management. De sms-dienst is bedoeld om uitvoerders bijtijds op de hoogte te stellen van leveringen van betonmortel of meldingen van vertragingen en calamiteiten. Een extra mogelijkheid is het versturen van een sms aan alle klanten, bijvoorbeeld een advies over het storten van beton bij koud winterweer.
Jonker uit Eibergen, zet de sms-dienst vanaf februari 2011 in de markt.

Reageer op dit artikel