nieuws

Projectontwikkelaar TCN verwacht 7 miljoen winst

bouwbreed Premium

TCN heeft dit jaar tot en met het derde kwartaal een winst van 5 miljoen euro geboekt, blijkt uit de kwartaalcijfers van het bedrijf. Over geheel 2010 zal de projectontwikkelaar naar verwachting afsluiten op circa 7 miljoen.

Het resultaat is het gevolg van een verbeterende marge en een forse kostenreductie sinds de start van de herpositioneringsoperatie in 2008. Dit heeft geleid tot het positieve resultaat voor TCN in 2010.
Dit jaar zal ruim 37,1 miljoen van de vastgoedportefeuille (570 miljoen) worden verkocht. Het gaat om een tiental verkooptransacties van onder meer het Business Park in Gouda en de Mediacentrale in Groningen. Daarnaast is er een groot aantal verhuurtransacties gerealiseerd, waaronder het Home Trade Center in Nieuwegein, Media Park in Hilversum en Arnhems Buiten in Arnhem. In totaal is er ongeveer 67.000 vierkante meter verhuurd.
TCN is dit jaar gestart met de bouw van het roc in Amsterdam met een omzet van 51 miljoen. Daarnaast heeft TCN in Utrecht aan de Atoomweg een aankoop en herontwikkeling gerealiseerd van 5 miljoen.

Reageer op dit artikel