nieuws

Temove verbetert bediening minidumper

bouwbreed

Temove noemt zijn vernieuwde elektrische minidumper TeMax

De vergelijking houdt vooral verband met de bijbehorende laadbakken en aanbouwgereedschappen. Nieuw is een laadbak met een inhoud van 140 liter.
De machinebouwer uit het Duitse Sauldorf-Krumbach verbeterde onder meer de bediening van de minidumper. De snelheid kan nu met één vinger traploos worden geregeld. Dezelfde hendel laat de machine voor- of achteruit rijden. In het herontwerp zijn de bedieningselementen ergonomischer vormgegeven en geplaatst. Het geïntegreerde bedieningselement kan voor het gemak van de gebruiker in hoogte worden versteld. Lange ritten op het terrein eindigen wat Temove betreft niet in vermoeide polsen. Het element is zo gebouwd dat het volgens de fabrikant niet achter hekken of afzettingen blijft haken.

Reageer op dit artikel