nieuws

Corio ziet inkomsten stijgen dankzij aankopen

bouwbreed

De aankopen die vastgoedbedrijf Corio de afgelopen tijd heeft gedaan hebben de huurinkomsten en de winst van het bedrijf omhooggestuwd

Dit blijkt uit de gepubliceerde kwartaalresultaten. De nettohuuropbrengsten bedroegen in het afgelopen kwartaal 98,5 miljoen euro. Dit was bijna een vijfde meer dan een jaar eerder. Het direct resultaat, de winst uit de verhuur van vastgoed, steeg met ruim 26 procent tot 65,7 miljoen euro. De huurinkomsten waren iets minder dan de 101 miljoen waarop analisten hadden gerekend. Het direct resultaat was iets beter dan de verwachting van 63,4 miljoen euro. In de eerste helft van het jaar heeft Corio voor 1,3 miljard euro een deel van de vastgoedportefeuille van branchegenoot Multi Corporation gekocht.

Reageer op dit artikel