nieuws

VastNed knapt leegstaand kantoor op voor huurder

bouwbreed Premium

VastNed Offices/Industrial onderkent in opknappen van leegstaande kantoren een alternatief voor nieuwbouw

“Zonder nieuwbouw te plegen, en daarmee de kantoorvoorraad verder te vergroten, hebben wij van bestaande bouw weer een vastgoedbelegging van topkwaliteit kunnen maken”, laat topman Reinier van Gerrevink van het pan-Europese beleggingsfonds trots weten. Hij doelt op het afsluiten van een tienjarig huurcontract met luxe-motorjachtenontwerper De Voogt Naval Architects. Dat betrekt aan de Leidsevaart in Haarlem een pand van circa 3500 vierkante meter. VastNed laat het leegstaande pand eerst volledig renoveren “zodat het aan de meest recente duurzaamheidsvereisten voldoet en een moderne aansprekende uitstraling krijgt”.

Reageer op dit artikel