nieuws

Hoogbouwmagazijn

bouwbreed

EmmeloordOp grote hoogte werkt een monteur in de stellingen van het nieuwe hoogbouwmagazijn van handelshuis Koopman International BV in Emmeloord

Het volledig gemechaniseerde hoogbouwmagazijn voor pallets is een ontwerp van Van Looy Group, dat ook de directie over het project voert. Koopman International heeft al een sterk gemechaniseerd distributiecentrum van 125.000 vierkante meter in Emmeloord. Groothuis Bouwgroep te Genemuiden realiseert de nieuwbouw. Het bedrijf doet dat samen met onder andere Van Panhuis Installatietechniek te Hoogeveen, Altebra Sprinklertechniek uit Deventer en Egemin Automation. Als een van de grootste importeurs van Europa levert Koopman International BV 20.000 verschillende non-food consumentenproducten aan onder andere grossiers en grootwinkelbedrijven. Koopman International heeft vijftien showrooms in Europa.
Foto en tekst: Persbureau Noordoost

Reageer op dit artikel