nieuws

Egalisatiepleister Brander maakt wanden ‘sausklaar’

bouwbreed Premium

Een verspuitbare ondergrond die wanden voorbereidt op behang of saus, zegt Brander te bieden met zijn Verf- en Behangklaar

Deze kunstharsdispersie met vulmiddelen is volgens de leverancier uit Den Bosch twee keer harder dan gips. Dat maakt de nieuwe egalisatiepleister naar de mening van Brander goed geschikt voor intensief gebruikte ruimten.
Het materiaal heeft een vullend vermogen tot 3 millimeter. Als het in twee lagen wordt aangebracht kan de tweede worden opgespoten wanneer de eerste nog niet helemaal droog is.
Reparaties en een eventuele voorbewerking met een voorstrijkmiddel moeten wel volledig droog zijn voordat Verf- en Behangklaar erop wordt aangebracht. De egalisatiepleister hecht volgens Brander op alle vlakke en gladde minerale ondergronden.

Reageer op dit artikel