nieuws

Winkelcentrum Maassluis gekocht

bouwbreed

Vastgoedbelegger Wereldhave heeft voor 39,7 miljoen euro winkelcentrum Koningshoek in Maassluis overgenomen van Unibail Rodamco

Wereldhave-directeur Edwin van de Woestijne wil het winkelcentrum snel renoveren. De uitbreidingsplannen van de vorige eigenaar zijn vervangen door een eigen renovatie- en uitbreidingsplan. Uitgegaan wordt van een uitbreiding van het winkeloppervlak met ongeveer 15.000 vierkante meter, het bestaande winkelcentrum wordt opgeknapt. Met de nieuwbouw kan over twee jaar worden begonnen. In de tussentijd zal de dakbedekking op de bestaande winkels worden vernieuwd.
Eerder deze maand nam Wereldhave nog vijf winkelcentra over van Unibail Rodamco. Het gaat om centra in Purmerend, Capelle aan den Ijssel, Eindhoven, Roosendaal en Utrecht.

Reageer op dit artikel