nieuws

Warmtelekken met camera snel in beeld

bouwbreed Premium

Zonder vertraging warmtepatronen, warmteverlies en andere temperatuurvariaties in beeld brengen

Dat kan met de nieuwste infraroodcamera SC 655 van het Amerikaanse Flir Systems.
Volgens de fabrikant is het de eerste niet gekoeld infraroodcamera ter wereld die een hoge resolutie paart aan een hoge beeldsnelheid (maximaal 200 Hertz met beelden van 640 x 120 pixels). Daarmee is het een effectief instrument voor onderzoek, productontwikkeling en niet-destructieve testen. Warmtepatronen van (bouw)producten worden direct zichtbaar en voor de digitale beeldstroomcontrole is speciale software beschikbaar. De camera ondersteunt ook gangbare protocollen, zodat de gegevens ook zijn te analyseren met software van andere leveranciers.

Reageer op dit artikel