nieuws

Renson maakt bijna onzichtbaar rooster

bouwbreed

Nagenoeg onzichtbaar noemt Renson zijn zelfregelende ventilatierooster Invisivent

Het rooster heeft een inbouwhoogte van 62 millimeter en is thermisch onderbroken. De Invisivent wordt op het raam gemonteerd. Daarmee is het volgens de fabrikant van buiten af gezien bijna onzichtbaar. Aan de binnenkant is alleen een klep te zien. Voor de bediening biedt de producent uiteenlopende technieken. Renson levert twee varianten van deze klep. De fabrikant adviseert het rooster voor alle raamtypes met een profieldiepte van 50 tot 184 millimeter. Het rooster kan worden gecombineerd met rolluiken en zonwering. De klep reageert automatisch op drukverschillen en windsterkte. Een aluminium binnenklep regelt in zes standen handmatig de luchtstroom.

Reageer op dit artikel