nieuws

Nieuwe uitgevend hoofdredacteur Cobouw

bouwbreed

-Cobouw krijgt per 1 juli een nieuwe uitgevend hoofdredacteur in de persoon van Rogier Rijkers (36)

Rijkers volgt Marcel Henst op, die Sdu-uitgevers in april verruilde voor een ander bedrijf. Rijkers studeerde journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht, aangevuld met een studie bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit. De afgelopen dertien jaar werkte hij voor uitgeverij Wegener waar hij redactionele en commerciële functies bekleedde. In de laatste vijf jaar was hij zowel uitgevend als journalistiek verantwoordelijk voor de online activiteiten van het regionale dagblad De Stentor en was hij betrokken bij Wegener-brede internetconcepten.Rijkers vormt vanaf juli samen met adjunct-hoofdredacteur Armand Landman en de uitgevers Marije van der Togt en Marie-Louise Kok de dagelijkse leiding van Cobouw.

Reageer op dit artikel