nieuws

Opleveringsverklaring voor Elux-installatie

bouwbreed

Installateurs kunnen klanten een opleveringsverklaring geven voor hun Elux-installatie

Deze installatie bestaat uit een dubbel buisleidingnet voor sterk- en zwakstroom. Dit dubbele net vergroot de waarde van een woning, vindt promotor Stichting Elux. De verklaring bevestigt de aanwezigheid van het dubbele net. Installateurs kunnen deze verklaring via de website van de Stichting Elux aanmaken. De verklaring bevestigt dat de installatie voldoet aan de Nederlandse Technische Afspraak NTA 8044:2009. De NTA is een normachtige regeling. De verklaring wordt afgegeven voor het adres waar de Elux-installatie is aangebracht. De installateur kan de verklaring uitprinten. De eigenaar ontvangt daarbij een brief met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarmee kan hij de verklaring inzien en opnieuw afdrukken.

Reageer op dit artikel