nieuws

Unidek levert op maat gemaakte daken

bouwbreed

Het PasDak zorgt voor beter en sneller bouwen met minder financiële risico’s, werft Unidek

Het bedrijf meet op de locatie de hele kap op. Daarna worden alle dakelementen op maat gemaakt en gecodeerd aan de hand van het legplan. Vervolgens wordt het dak als compleet bouwpakket met legplan op de bouwlocatie afgeleverd. Unidek belooft met Pasdak ook een halvering van de montage- en kraankosten. De producent uit Gemert levert ook funderingskisten op maat. Unidek rekent er een tijdwinst van 70 procent mee voor. De fabrikant maakt aan de hand van het palenplan een legplan voor de fundering.
Op basis daarvan worden alle eps-elementen gemaakt, samengesteld en genummerd volgens het legplan. De belangrijke hoekelementen zijn altijd vaste, verlijmde elementen. Alle overige elementen bestaan, van paalkop tot paalkop, ook uit één stuk.

Reageer op dit artikel