nieuws

PowerCat verplaatst lasten tot 25 ton

bouwbreed Premium

De PowerCat van Handelsonderneming Van der Blij uit Oss verzet met zijn gewicht van 50 kilo machines en bouwdelen tot een gewicht van 25 ton

Het is een soort gemotoriseerde koevoet met twee elektrisch aangedreven wielen en wordt gebruikt in combinatie met rol- en transportwagens waarop de last staat. De industriemotor draait op netspanning. Bij 240 volt wisselspanning levert hij een vermogen van 1050 watt bij 8 ampère. Een dodemansknop voorkomt dat de machine onbeheerd op de loop gaat. Twee rijstanden regelen de snelheid traploos van 0 tot 3 meter per minuut en van 0 tot 9 meter per minuut. Het draaimoment ligt tussen 268 en 1123 newtonmeter. De steel met de bediening is per 500 millimeter in te stellen tot 1890 millimeter lengte.

Reageer op dit artikel