nieuws

VastNed Retail gaat voor 75 miljoen objecten kopen

bouwbreed Premium

VastNed Retail worstelt met waardedalingen maar houdt vertrouwen in de markt

Het belegt de komende periode 75 miljoen euro aan nieuw uitgegeven aandelen in diverse objecten. VastNed Offices/Industrial heeft handenvol werk aan de werving van huurders voor leeggekomen gebouwen. Dit blijkt uit de gisteren gepresenteerde kwartaalcijfers. Het directe beleggingsresultaat over de eerste negen maanden steeg bij Retail met 6,3 mijoen tot 51,5 miljoen euro. Bij Offices/Industrial was het directe resultaat 23,6 miljoen tegenover 25 miljoen de eerste negen maanden van 2008. Retail noteert daardoor per aandeel een stijging van het resultaat tot 3,10 euro (6,9 procent) en rekent voor heel 2009 op 4,00 euro. Offices/Industrial kan vooral dankzij een lagere marktrente toch een stijging noteren, tot 1,26 euro per aandeel (4,1 procent). Het verwacht eind dit jaar uit te komen tussen de 1,55 en 1,60 euro.

Reageer op dit artikel