nieuws

Zes winnaars ‘De bouw maakt het-trofee’

bouwbreed Premium

Jong Bouwend Nederland Regio Randstad Noord heeft in Artis voor de eerste keer de prijzen van de ‘De bouw maakt het-trofee’ uitgereikt

In totaal zijn zes winnaars uit de bus gekomen in twee categorieën, beste organisatie en beste bouwwerk.
In de categorie organisatie vielen Timmerdorp Lisserbroek, Timmerdorp Mayersloot West en Kinderdorp Opmeer in de prijzen. In de categorie bouwwerk vielen Het louvre van timmerdorp Mayersloot West, de kerk van Timmerdorp Conquista in Limmen en de vakmansboot van timmerdorp Anna Paulowna bij de jury heel erg in de smaak.
In de regio hebben in totaal 120 timmerdorpen en meer dan 34.000 kinderen vol enthousiasme meegedaan. De regionale winnaars ontvangen bouwcheques om volgend jaar weer een timmerdorp te kunnen organiseren.
De jury had het naar eigen zeggen heel zwaar om de vele goede ingezonden verslagen en foto’s van de bouwwerken een selectie te maken. De regionale winnaars dingen later dit jaar mee naar de landelijke prijs, de Gouden Spijker.

Reageer op dit artikel