nieuws

Woonboulevard Roosendaal groeit

bouwbreed

Woonboulevard Oostpoort in Roosendaal wordt uitgebreid met een retailpark

Ontwikkelaar Green Real Estate ontwikkelt en financiert het park. Met de gemeente Roosendaal is overeenstemming bereikt over het plan, dat in een aantal fases wordt gebouwd. Aan de oostkant van de huidige Gammavestiging komt een nieuwe vestiging. Met de bouw wordt eind dit jaar gestart. Het huidige Gammapand wordt gerenoveerd en biedt daarna plek aan andere bedrijven. De renovatie begint volgend jaar. Op het voormalige terrein van Jacobs Wooncenter en de huidige locatie van Boels verhuur komen twee nieuwe panden voor woonwinkels. Er zijn verder vergaande plannen om de huidige woonboulevard grondig te renoveren.
Het Roosendaalse bouwbedrijf BVR realiseert de nieuwbouw. De opening van de gerenoveerde woonboulevard vindt volgend najaar plaats.

Reageer op dit artikel