nieuws

Tekenend door het leven

bouwbreed Premium

In zijn AUTObiografie die morgen verschijnt omschrijft Architect Maarten Min zichzelf als “visueel gehandicapt”

Het tegendeel is waar natuurlijk, want hij denkt voortdurend in beelden en maakt al zo lang hij leeft tekeningen van alles wat hij tegenkomt en elke gedachte die opborrelt. De terugblik op zijn nu 25-jarige carrière heeft hij gegoten in de vorm van een stripverhaal. Dat is met veel zorg opgetekend tijdens de laatste zomervakanties. De liefhebbers herkennen de verwijzingen naar Little Nemo, een Amerikaanse cultstrip uit begin vorige eeuw. Welstandscommissies, foute opdrachtgevers, irritante recensenten, jaloerse collega’s – ze komen allemaal langs in het boek. Net als de vele projecten die Maarten Min met zijn vrouw Jetty en hun bureau Min2 realiseerde. De presentatie van de AUTObiografie valt samen met de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand annex woonhuis in de duinen bij Bergen aan Zee.
Illustraties: Maarten Min, inkleuring: Jetty Min, tekst: Ad Tissink

Reageer op dit artikel