nieuws

‘Microscopisch dichte’ wand- en plafondplaat

bouwbreed Premium

Cleanbord Systems uit Nijverdal vraagt aandacht voor zijn hygiënisch wand- en vloersysteem Glasbord

Dit plaatmateriaal is opgebouwd uit met glasvezel versterkt polyester en een beschermlaag die in het oppervlak is versmolten. Deze afwerklaag is volgens de leverancier ‘bijna microscopisch dicht’. Schimmels en bacteriën kunnen zich er niet op hechten. De platen weerstaan chemische stoffen en zijn bestand tegen krassen en deuken. Glasbord wordt direct verlijmd op bestaande wanden en plafonds. Cleanbord levert de platen op maat. Als variant biedt het bedrijf uit Nijverdal geïsoleerde wand- en plafondplaten en sandwichpanelen aan die aan één of twee zijden zijn voorzien van Glasbord. De panelen hebben een kern van isolatiemateriaal. Eenzijdig met Glasbord afgewerkte platen hebben een achterkant uit staalplaat of aluminiumfolie. Geïsoleerde plafondplaten kunnen direct worden bevestigd op de vloer- of dakconstructie of verlaagd worden afgehangen. Op bestelling levert het bedrijf ook een plafondplaat met een brandvertragende afwerking.

Reageer op dit artikel