nieuws

Geld voor Haagse bedrijfsterreinen

bouwbreed Premium

De Haagse bedrijventerreinen Zichtenburg, Kerketuinen en Dekkershoek ondergaan een 14 miljoen euro kostende herstructurering

Over tien jaar moeten de terreinen, die aan elkaar grenzen, modern, groen en overzichtelijk zijn met voldoende parkeerplaatsen en aparte fietspaden. De eerste fase van de herstructurering begint volgend jaar in de delen Zichtenburg en Kerketuinen. Hiervoor ligt 5 miljoen euro klaar. Dit geld is bij elkaar gelegd door de Europese Unie, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Den Haag. Met dit geld worden de drie belangrijkste toegangswegen van het bedrijventerrein opnieuw aangelegd en ingericht. De ontwerpen voor de twee vervolgfases moeten nog verder worden uitgewerkt. Pas dan zal ook duidelijk worden hoe groot de totale investering van de gemeente in het gebied zal zijn.

Reageer op dit artikel