nieuws

BUVA brengt nieuwe vrijloopdrangers

bouwbreed Premium

BUVA brengt nieuwe vrijloopdrangers op de markt: elektromechanische vrijloop en vastzet deurdrangers

De leverancier uit Barendrecht adviseert die voor onder meer zorginstellingen, toegangsdeuren in atria van wooncomplexen en voor deuren die op bepaalde tijd zonder moeite open moeten gaan of altijd open moeten staan. De drangers voldoen aan de geldende eisen aan de brandwerendheid. BUVA biedt twee modellen aan. De V640-4/5 CE komt met een aluminiumkleurige stalen afdekkap, een schaararm en een aansluitkastje. Dit model is geschikt voor deuren van 80 en 100 kilo. De V649G 3 komt ook met een aluminiumkleurige stalen afdekkap en een aansluitkastje maar heeft een glijrail. Deze uitvoering is bedoeld voor deuren van 60 kilo. De afdekkap meet telkens 300 bij 75 bij 50 millimeter. De gebruiker kan bij de bediening kiezen tussen vrijloop en elektromechanisch vastzetten. Het systeem draait op 24 volt gelijkspanning. Sluitsnelheid en eindslag zijn te regelen met een ventiel.

Reageer op dit artikel