nieuws

Raad van Advies voor Hoger Onderwijsgroep

bouwbreed

De Hoger Onderwijsgroep ( HOG) Bouw en Ruimte installeert vandaag een Raad van Advies. De Raad heeft een signaal- en klankbordfunctie en wil het hoger bouwberoepsonderwijs beter verbinden met de ‘omgeving’, de maatschappij.

Leden van de raad vertegenwoordigen de wetenschap, de politiek en het bedrijfsleven. Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, wordt voorzitter van de Raad van Advies. De Hoger Onderwijsgroep (HOG) Bouw en Ruimte is een netwerkorganisatie van veertien hogescholen waar inhoud wordt gegeven aan de studierichtingen Bouwkunde, Civiele Techniek, Bouwmanagement en Vastgoed, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Milieukunde, Ruimtelijke ordening en Planologie en Verkeerskunde. Bouwend Nederland is blij met de instelling van de Raad. Via de Raad van Advies van de HOG kan de afstemming tussen theorie en praktijk in het hoger onderwijs verder gestalte krijgen.

Reageer op dit artikel