nieuws

Omzet Hunter Douglasdaalt met 30 procent

bouwbreed Premium

Hunter Douglas heeft ook in de eerste drie maanden van dit jaar flink last gehad van de mondiale recessie

Dat heeft de producent van raambekleding, plafonds en gevels gisteren bekendgemaakt.
De vraag naar de producten van het bedrijf nam scherp af in veel van de belangrijkste markten, vooral in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
Hunter Douglas leed een nettoverlies van 25,7 miljoen dollar in vergelijking met een nettoverlies van 31,4 miljoen dollar in het eerste kwartaal van vorig jaar. De omzet daalde met 31 procent tot 498,8 miljoen dollar.
Vanwege de aanhoudende recessie zegt Hunter Douglas de activiteiten te zullen blijven aanpassen aan de lagere omzetniveaus. In het eerste kwartaal gaf het bedrijf 2,3 miljoen dollar uit om de activiteiten in Noord-Amerika te herstructureren.

Reageer op dit artikel