nieuws

Multi en ING eens over financiering centrum van Nieuwegein

bouwbreed

De combinatie Stadskwartier bestaande uit Multi Vastgoed en ING Real Estate Development hebben een overeenkomst gesloten met ING Real Estate Finance over de financiering van de eerste fase van de herontwikkeling en uitbreiding van het centrum van Nieuwegein

Daarmee is 72 miljoen euro gemoeid.
In het centrum wordt het winkeloppervlak verdubbeld tot een totaal van 56.000 vierkante meter. Van het bestaande oppervlak aan winkels en horeca wordt 7000 vierkante meter herontwikkeld. De winkels in dit stadskwartier worden eigendom van Corio Nederland Retail.
Naast de winkelblokken realiseren de ontwikkelaars ook nog 198 woningen en een nieuw stadhuis. Daarin komt nog eens 3000 vierkante meter winkelruimte.

Reageer op dit artikel