nieuws

Nagalm tegengaan

bouwbreed

Het portierscomplex van de oude DRU-ijzergieterij in Ulft wordt omgetoverd tot een cultuurfabriek. De oplevering van het complex, met onder meer een theater en een poppodium, is deze zomer. In oktober volgt de officiële opening van Cultuurfabriek DRU. Voor de geluidsisolatie brengen medewerkers van Warmteplan uit Brummen een naadloze laag van 2,5 centimeter Sprayplan+ aan. […]

Het portierscomplex van de oude DRU-ijzergieterij in Ulft wordt omgetoverd tot een cultuurfabriek. De oplevering van het complex, met onder meer een theater en een poppodium, is deze zomer. In oktober volgt de officiële opening van Cultuurfabriek DRU. Voor de geluidsisolatie brengen medewerkers van Warmteplan uit Brummen een naadloze laag van 2,5 centimeter Sprayplan+ aan. Dat is een spuitafwerking op basis van cellulose die nagalm moet tegengaan.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel