nieuws

LedNed dient klacht in tegen concurrenten

bouwbreed

Fabrikant van ledlampen LedNed heeft bij de Consumentenbond een klacht ingediend tegen concurrenten Lemnis en Tiparo wegens consumentenmisleiding. LedNed ging over tot het indienen van een officiële klacht nadat Lemnis en Tiparo aangaven door te gaan met de distributie van ledlampen waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze de beloofde energiebesparingen niet waarmaken én bovendien schadelijk […]

Fabrikant van ledlampen LedNed heeft bij de Consumentenbond een klacht ingediend tegen concurrenten Lemnis en Tiparo wegens consumentenmisleiding. LedNed ging over tot het indienen van een officiële klacht nadat Lemnis en Tiparo aangaven door te gaan met de distributie van ledlampen waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze de beloofde energiebesparingen niet waarmaken én bovendien schadelijk zijn voor het Nederlandse energienet.

Reageer op dit artikel