nieuws

GMB in top 50 van bestgeleide ondernemingen

bouwbreed

GMB uit is een van de vijftig best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies-programma dat Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert.

De competitie maakt jacht op de vijftig bestgeleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf. De jaarlijkse competitie wordt dit jaar voor de tweede keer in Nederland georganiseerd. GMB doet voor het eerst mee en mag de titel Best Managed Companies 2009 een jaar lang dragen.
Het Best Managed Companies-programma richt zich op niet-beursgenoteerde ondernemingen met minstens vijftig medewerkers en een omzet van minimaal 10 miljoen euro. Het programma valt op omdat het niet alleen gaat om aanhoudende groei. De focus ligt op de strategie en de uitvoering. Onderdelen als risicomanagement, interne organisatie, marketing 0x26 sales en human resource management verdienen speciale aandacht.

Reageer op dit artikel