nieuws

Site bevordert zonnestroom

bouwbreed

Eén miljoen zonnepanelen binnen vijf jaar, wil Pieter Reijnders, directeur van 1miljoenzonnepanelen.nl. Deze internetondernemer in Heemstede bevordert het gebruik van zonne-energie door particulieren en vooral ook door bedrijven. Op zijn website vermeldt hij niet alleen logo’s van deelnemende bedrijven, maar desgewenst ook hun productiegegevens. Zo brengt hij de energieopbrengst in kaart. Bedrijven die veertig zonnepanelen […]

Eén miljoen zonnepanelen binnen vijf jaar, wil Pieter Reijnders, directeur van 1miljoenzonnepanelen.nl. Deze internetondernemer in Heemstede bevordert het gebruik van zonne-energie door particulieren en vooral ook door bedrijven. Op zijn website vermeldt hij niet alleen logo’s van deelnemende bedrijven, maar desgewenst ook hun productiegegevens. Zo brengt hij de energieopbrengst in kaart. Bedrijven die veertig zonnepanelen aanschaffen, kunnen tegen een kleine vergoeding hun logo klein op de website 1miljoenzonnepanelen.nl laten plaatsen. Schaffen ze er tachtig aan, dan wordt het logo groter.
“Te veel focussen bedrijven zich op de terugverdientijd van de investering. De bijkomende effecten worden over het hoofd gezien”, vindt Reijnders.

Reageer op dit artikel